srijeda, 21. ožujka 2012.

Smokerade - antioksidans za zaštitu od smoga i dima


Prikaz kutije Smokerade - proizvoda za zaštitu od smoga i dima

Jedinstvena kombinacija cayenne paprike i antioksidansa za učinkovitu zaštitu organizma od utjecaja štetnih tvari iz okoline. 
Preporučuje se osobama s problemima dišnog sustava i sinusa, svim aktivnim i pasivnim pušačima te općenito stanovnicima urbanih sredina čiji je dišni sustav izložen štetnim tvarima iz zraka (ispušni plinovi automobila i industrije, smog, dim).


Smokerade je proizvod bogat tvarima koje štite organizam od štetnih učinaka različitih toksina iz okoline, posebno onih koje udišemo zrakom.
Pažljivo birani sastojci ublažavaju štetne posljedice aktivnog i pasivnog pušenja, što je važno ako znamo da cigaretni dim sadržava oko 4000 različitih kemikalija od kojih njih nekoliko stotina ima karcinogeni učinak.
Iscrpina (ekstrakt) cayenne paprike, koristi se za čišćenje i bolju prohodnost sinusa, štiti želudac i pozitivno djeluje kod problema čira na želucu.


Elaginska kiselina posebno je jak antioksidans koji jednako djelotvorno štiti hidrofilne (vodotopive) i hidrofobne (masne) dijelove stanica pružajući im cijelovitu zaštitu od djelovanja slobodnih radikala, a u nekim se istraživanjima ističe njezina sposobnost da uništava abnormalne stanice.
Vitamini C i E, koenzim Q10, cink, selen i ekstrakt zelenog čaja poznate su tvari antioksidativnog djelovanja koje, ovako objedinjene, sinergistički djeluju u zaštiti krvnih žila, pluća, srca, pridonoseći tako boljoj regeneraciji organizma.

Prikaz sastava  jedne tablete Smokerade - antioksidans u zaštiti krvnih žila, pluća i srca

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz

Nema komentara:

Objavi komentar