srijeda, 21. ožujka 2012.

Xantho Plus - mangostin + ljekovito bilje = antioksidansi


Prikaz kutije Xantho Plus - protubakterijskog, protuvirusnog i protutumornog antioksidansa

Glavni nositelji djelovanja pripravka XanthoPLUS su polifenoli - složeni i brojni spojevi prisutni u biljnom svijetu. 
Znanstvenici su uspjeli pronaći i istražiti brojne polifenolne tvari od kojih će mnogi postati i postaju sastavnicom novih pristupa liječenju najčešćih bolesti suvremenog svijeta kao i njihovom sprečavanju. 
Osim njihovog dokazanog protuoksidativnog djelovanja, sve više postajemo svjesni njihova šireg djelovanja.

Kako su goruće zdravstvene tegobe suvremenog svijeta tumori, virusne i bakterijske bolesti pažnja se sve više usmjerava na krug spojeva protutumorskog, protubakterijskog te protuvirusnog djelovanja
Najznačajnije predstavnike ove skupine polifenola nalazimo u kori ploda biljke Garcinia mangostana Linn, u zelenom čaju, naru, borovnicama, te sjemenkama grožđa i grejpa

Značajan broj istraživanja posvećen je ksantonima iz kore mangostina za koje je utvrđeno da ispoljavaju snažan antitumorski učinak već pri niskim koncentracijama te potiču djelovanje prirodnih stanica ubojica (NK stanice) zaduženih za napad i uklanjanje nenormalnih stanica.

Prikaz zdjele s ljekovitim biljem - antioksidansi protiv tumora

Na antitumorski učinak katehina zelenog čaja ukazuju do sada  brojna istraživanja i on je već duže vrijeme prihvaćen kao jedan od temelja zdravog života.
Istraživanja djelatnih tvari nara nešto su novijeg datuma, a ishod dosadašnjih in vitro istraživanja je vrlo ohrabrujući. 
Katehini zelenog čaja, te polifenoli nara i mangostina sve su značajniji u našem svijetu kojemu prijete novi ili mutirani oblici virusa te pojava bakterija otpornih na antibiotike.

Ovi polifenoli, upućuju brojna istraživanja,  snažno koče rast i umnožavanje nekih bakterija, a ono što je posebno zanimljivo je da neki od ovih polifenola, posebno zelenog čaja, iskazuju baktericidni učinak na ispitivane bakterije već i pri najmanjim sadržinama (nanomolarne količine).


Klinička ispitivanja provedena u Japanu dala su povoda znanstvenicima da podupru primjenu određenih polifenola kao podršku pri liječanju virusnih i bakterijskih infekcija ukoliko se uzimaju uz predviđenu terapiju.

Biljne tvari u pripravku XanthoPLUS, a posebno grejp, doprinose čišćenju limfe koja je jedna vrsta tjelesne kanalizacije i mjesto sakupljanja otrova. 
Djelovanje grejpa nadovezuje se na ukupno antioksidativno i antimikrobno djelovanje zelenog čaja i mangostina čime se znatno pospješuje pročiščavanje limfe i krvi. 
Protočan i djelotvoran sustav čišćenja tijela kao što je limfa preduvjet je dobrog imuniteta.
Uz sve navedeno ne zaboravimo da su navedeni polifenoli tvari vrlo snažnog antioksidativnog djelovanja čiju će borbu protiv slobodnih radikala osjetiti organizam u cjelini.

Prikaz sastava  jedne tablete Xantho Plus - bripravka protiv malignih oboljenja

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz

Nema komentara:

Objavi komentar