petak, 23. ožujka 2012.

Pure Yucca - detoksikacija probavnog sustava


Prikaz kutije Pure Yucca - proizvoda za izlučivanje otpadnih i škodljivih tvari iz crijeva

Juka je vrsta palme iz porodice ljiljana, a Indijanci je zbog velike iscjeliteljske moći nazivaju drvom života. Bogata je saponinima koji potiču izlučivanje otpadnih i škodljivih tvari iz crijeva čime bitno doprinose boljem općem stanju organizma.
Saponini u našem probavnom traktu djeluju kao prirodni deterdženti jer imaju sposobnost vezati različite otpadne i nepoželjne tvari za koje ne želimo da se upiju u krvotok.

Studije pokazuju da saponini juke tvore netopljive komplekse sa kolesterolom i primarnim žučnim kiselinama, što uzrokuje smanjeno upijanje kolesterola kao i povećano izlučivanje iz organizma. Vezanje primarnih žučnih kiselina ima za posljedicu smanjenu proizvodnju sekundarnih žučnih kiselina koje imaju ulogu u promociji tumora debelog crijeva.

Istraživači na Sveučilištu u Torontu zabilježili su smanjenu pojavnost tumorskih oštećenja (lezija) na miševima hranjenim saponinima. Saponini su od velike pomoći kod većine problema u funkciji debelog crijeva, koji su danas vrlo učestali zbog stila života i načina prehrane. To je naročito uzraženo kod starijih osoba kod kojih su probavne tegobe (zatvor, divertikuli, upala debelog crijeva) vrlo učestali.

Blagotvorno i umirujuće djelovanje saponina iskazuje se kod svih upalnih bolesti debelog crijeva (katar, Chronova bolest, ulcerozni kolitis) te problema kao što su polipi i perianalne fistule, gdje je nužno osigurati redovito pražnjenje i uklanjanje otrova iz crijevnog trakta. Vežući amonijak smanjujemo i neugodan miris stolice.

U novije se vrijeme saponin iz juke vrlo uspješno primjenjuje u liječenju upalnih procesa zglobova s obzirom da saponini sprečavaju upijanje probavnih otrova i škodljivih tvari koje negativno utječu na zdravlje i obnavljanje hrskavice.
Preporučuju se kod osteo i reumatskog artritisa, bolova u zglobovima, gihta. Juka se može odlično kombinirati sa tekućim klorofilom.

Prikaz sastava Pure Yucca - proizvoda za sprečavanje malignih bolesti debelog crijeva

 Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz

Nema komentara:

Objavi komentar