srijeda, 28. ožujka 2012.

Energy & Memory - za koncentraciju i budnost


Energy and Memory sadrži osam prirodnih komponenti koje djeluju osvježavajuće i regenerirajuće na organizam. Ekstarkt amazonske biljke guarane dodatno povećava budnost i koncentraciju te radnu učinkovitost.


Guarana sadrži alkaloid guaranin koji spada u grupu kofeina (derivat), ali za razliku od kofeina iz kave koji uzbuđuje i zagrijava, trošeći energiju organizma, guaranin i ostali aktivni sastojci guarane osvježavaju i relaksiraju organizam.
Kako guarana zbog sadržaja masnih tvari nije lako topiva u vodi, guaranin se u tijelu oslobađa sporije, osiguravajući kontinuitet proizvodnje energije kroz razdoblje od nekoliko sati, bez naglog pada energetske razine.
Guaranin dodatno stimulira razgradnju i migraciju lipida iz masnog tkiva, čime ubrzava proces sagorijevanja masnoća u energiju.

Prikaz kutije Energy and Memory - proizvoda za osvježenje i regeneriranje organizma


Kolin povećava koncentraciju živčanog prijenosnika (neurotransmitera) acetilkolina, poboljšavajući na taj način moždane funkcije (sposobnost pamćenja, koncentracija).

Lecitin sadrži i inozitol, važan sastavni element neurona (živčanih stanica). Štiti živčane stanice od štetnih tvari, povećava kapacitet prijenosa kisika u krv, što znači da je za istu kvantitetu moždane funkcije potrebno manje kisika, čime se poboljšava pamćenje.

Vitamini C i E te selen su antioksidansi koji štite organizam od različitih otrovnih tvari. Kad u organizmu ima dovoljno vitamina E i C te selena, iskorištenost unijetog kisika je bolja, zbog čega su oni od životnog značaja u gradskim zagađenim sredinama.
Selen zajedno s cinkom smanjuje nakupljanje teških metala (živa, olovo i kadmij), jer sprečava njihovu apsorpciju. Najveća koncentracija cinka u ljudskom organizmu je u oku.

Istraživači smatraju da cink utječe na aktiviranje vitamina A koji je prijeko potreban da bismo vidjeli noću, a poboljšava i sposobnosti za razlikovanje boja.

Magnezij se smatra vrlo učinkovitim mineralom u obrani od stresa. Jedna od njegovih najvažnijih uloga je održavanje živčane funkcije i obrana od većih promjena raspoloženja.

Energy and Memory predstavlja zdravu alternativu energetskim pićima, kavi i ostalim sličnim stimulirajućim sredstvima.


Prikaz sastava jedne tablete Energy and Memory -  proizvoda za jačanje energije tijela
 Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz

Nema komentara:

Objavi komentar