utorak, 20. ožujka 2012.

Noni Juice - morinda citrifolia


Prikaz boce Polinesian Noni koji je nosioc jedinstvenog imunostimulirajućeg djelovanja.


Ova adaptogena biljka s vulkanskog tla, bogata je aminokiselinama, mineralima, vitaminima i enzimima. Izvor je prokseronina, serotonina, skopoletina i damnakantala koji su nosioci jedinstvenog imunostimulirajućeg djelovanja.
Ovaj vrhunski proizvod sadrži trostruki koncentrat čvrstih tvari, a posebno osjetljivi biljni enzimi maksimalno su zaštićeni HDPE ambalažom koja se koristi u farmaceutskoj imdustriji.

Domovina nonija je Francuska Polinezija u južnom Pacifiku - skupina od 118 otoka i atola, među kojima je najpoznatiji Tahiti. Noni je poznat kao kraljica voća, a koristi se više od 2000 godina kao prirodni tonik i lijek za poremećenu ravnotežu probavnog, crijevnog i i dišnog sustava te imuniteta.

Znanstvena istraživanja provedena tijekom posljednjih godina otkrivaju sve veći broj djelatnih tvari Nonija i tako stoljetna privrženost starosjedioca prema ovom voću dobiva i znanstveno objašnjenje.
Uz pomoć prokseronina u crijevima se stvara kseronin koji je neophodan ljudskom organizmu za djelotvornu regeneraciju stanica.

Zahvaljujući svom adaptogenom djelovanju, u stanju je normalizirati stanice koje nepravilno funkcioniraju. Kseronin i prokseronin pokazuju antidepresivno djelovanje jer pospješuju lučenje endorfina, čije oslobađanje rezultira razdraganošću i dobrim raspoloženjem.
Kseronin također pokreće mehanizam zaštite od upala u organizmu, povećava otpornost na bakterije i viruse, a može biti koristan kao potpora u terapiji raznih bolesti ovisnosti.

Prikaz biljke Polinesian Noni za smanjenje povišenog krvnog tlaka


Skopoletin pojačava proizvodnjuserotonina i melatonina u organizmu i na taj način  pozitivno djeluje na stanje živčanog sustava, sprečavajući promjene raspoloženja i regulirajući ciklus sna.

Serotonin ima važnu ulogu u snižavanju temperature, mehanizmu gladi - sitosti i spolnom ponašanju, te može biti koristan pri rješavanju mnogih migrenskih glavobolja, depresija, Alzheimerove bolesti itd.

Demakatanal sudjeluje u procesima kontrole procesa stanične diobe te tako koči nekontrolirano bujanje stanica, a može pomoći i pri zaštiti od negativnih posljedica zračenja na ljudski organizam.
Budući da sudjeluje u postizanju optimalne razine tzv. T- i B stanica, pojačava funkcionalnu sposobnost imuniteta.


Antakinonima u noniju pripisuje se antibakterijsko djelovanje. Aktivne tvari u Noniju pospješuju proizvodnju dušićnog monoksida (N0) koji je prisutan u gotovo svim tjelesnim funkcijama i neophodan za njihovo odvijanje.
Ova jednostavna, ali djelotvorna molekula ima sposobnost smanjiti angioznu bol, sprečava formiranje krvnih ugrušaka te putem mehanizma opuštanja krvnih žila doprinosi smanjenju visokog krvnog tlaka.

Prikaz količine polinesian  noni čvrste tvari u 30 ml soka
Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz. 

Nema komentara:

Objavi komentar