subota, 31. ožujka 2012.

New Life - multivitamini za trudnice i dojilje


New Life - multivitamini za trudnice i dojilje

Vitamini i minerali su, kao i ljubav, esencijalni za razvoj zdravog djeteta. Jedina razlika među njima je što ljubavi nikad ne može biti previše!

Proizvod New Life sadrži vitamine i minerale prirodnog porijekla i visoke biološke učinkovitosti, sastavljene u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja.

Jedan od najvažnijih preduvjeta u prehrani trudnica i dojilja je stalan dotok potrebnih količina vitamina i mineralnih tvari.
Optimalne količine vitamina nužne su za zdravlje majke i pravilan razvoj djeteta. Ovo se naročito odnosi na vitamine B grupe, u kojoj istaknutu ulogu ima folna kiselina, nužna za razvoj posteljice i oplođene jajne stanice.
Folna kiselina štiti od nastanka nekih urođenih razvojnih anomalija, potrebna je za sintezu nukleinskih kiselina (RNK i DNK), te potiče stvaranje mlijeka.


New Life sadrži optimalnu dozu folne kiseline u jednoj tableti (200 mcg) jer time svaka dojilja i trudnica lako može sama dozirati dnevni unos, ovisno o potrebama i načinu prehrane.
New Life također sadrži inozitol za koji je utvrđeno da rješava probleme mnogih osoba sa apsorbcijom folne kiseline.

Daljnja prednost formule New Life je u tome što sadrži prirodni beta karoten koji omogućava da se u organizmu trudnice sintetizira vitamin A prema potrebama.
Preporučene dnevne doze kalcija za trudnice i dojilje su 1200 mg dnevno. Većinu kalcija trudnice i dojilje trebaju dobiti putem prehrane, no važno je putem suplementacije unijeti povećane količine zbog stvaranja zaliha koje će biti potrebne u posljednjem tromjesečju trudnoće i naročito u periodu dojenja.

Najveća potreba za kalcijem u trudnoći javlja se u posljednjem tromjesečju trudnoće kada se kalcij pojačano odlaže u kostur ploda.
New Life sadržava čak 325 mg kalcija u jednoj tableti.
Prikaz trudnice koja troši New Life multivitamine - zdrava i vesela!

Potrebe trudnica za željezom veće su u odnosu na ostale žene u reproduktivnoj dobi i iznose 30 mg željeza dnevno.
Studije pokazuju da se negativan utjecaj manjka željeza na inteligenciju djeteta, koji se javlja u periodu dojenja ispod godine dana, ne može u potpunosti otkloniti kasnijom nadoknadom željeza.

Posljednjih godina postalo je jasno da je deficit joda kod majke uzrok zaostatka rasta, naročito mozga djeteta, tako da je i jod uvršten u sastav New Life formula.
Kod planiranja trudnoće korisno je pripremiti organizam suplementiranjem esencijalnih hranjiva barem nekoliko mjeseci prije začeća, jer oni mogu spriječiti nastanak raznih poremećaja tijekom trudnoće.

Prikaz sastava jedne tablete New Life - multivitamina za trudnice i dojilje


 Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz

Nema komentara:

Objavi komentar