nedjelja, 1. travnja 2012.

C-RX - Anticelulitna krema


Prikaz preparata C-RX - anticelulitne kreme




C-RX - Kozmetička formula bazirana na kofeinu, antioksidansima i biljnim iscrpinama namijenjena smanjenju celulitnih nakupina i postizanju elastične i glatke kože.


Iako poznat kao ženski problem, celulit se sve češće javlja i kod muškaraca. Narančina kora u stvari predstavlja nakupljene masnoće, otpadne tvari i vodu koje zaostaju u vezivnom tkivu kože. Te nakupljene tvari uzrokuju pojavu edema, a kvrgave nakupine čine kožu neravnom i bolnom.

Osim toga, te nakupine pritišću krvne i limfne žile, što narušava cirkulaciju i usporava metabolizam. To je razlog zašto je koža zahvaćena celulitom hladna na dodir.

Vanjske metode tretiranja celulita potiču metabolizam i cirkulaciju, ali isto tako i izlučivanje otpadnih tvari što je itekako važno. Pažljivo odabrane djelatne tvari kreme C-RX mogu biti od velike pomoći u borbi protiv celulita.

Zeleni čaj sadrži kofein i ksantane koji potpomažu cirkulaciju, dok njegovi polifenoli imaju antioksidativni učinak.
Ružmarin i đumbir potiču cirkulaciju i uklanjanje akumuliranih otpadnih tvari. Jaglac, bogat saponinima, poboljšava lokalnu cirkulaciju, te njeguje kožu.
Ekstrakt vučjeg trna sadrži vitamine B, C, E, F, flavonoide, i organske kiseline koji potiču izmjenu tvari (metabolizam). Provitamin B5 i bisabolol obnavljaju i umiruju kožu.

Upotreba
Kremu temeljito umasirajte na problematična područja dva puta dnevno, čime ćete potaknuti upijanje i prokrvljenost!
Prije nanošenja kreme preporuča se tuširanje naizmjence hladnom i toplom vodom, uz trljanje problematičnih područja grubom spužvom ili ručnikom.

Ne koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja. Nije namijenjeno djeci.

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://vitamini-calivita.mycali.biz

Hand and Body - hidratantni losion za tijelo

Prikaz punjenja preparata Hand and Body - prirodnog losiona za tijelo na bazi maslinovog ulja


Hand and Body losion prirodno je rješenje za održavanje ljepote kože. Štiti i njeguje vašu kožu, pomlađuje ju i daje joj svilenkasti osjećaj.
Jedan od najvažnijih sastojaka Hand and body losiona je prirodni biljni ekstrakt maslinovog ulja - skvalan, koji kožu čini mekšom, fleksibilnijom, ima duboko hidratizirajući učinak te stoga usporava starenje kože.


Vitamin E je snažan antioksidans, čime pridonosi efektu zaštite od starenja. Osim toga ima i prirodni hidratizirajući učinak kao i protuupalno djelovanje.
Losion sadrži i provitamin B5 koji hrani kožu, sprečava nastajenje akni, štiti kožu i obnavlja je (u slučaju negativnih utjecaja stresa). Osim navedenih sastojaka, sadrži i bisabolol - tvar koja umiruje kožu, te silikon, koji daje svilenkasti osjećaj.
Losion preporučujemo za sve tipove kože i za svakog člana obitelji. Ugodnog je mirisa, a praktično obiteljsko pakiranje i nova pumpica omogućuju dugotrajnu uporabu.

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://vitamini-calivita.mycali.biz

Silk and Skin - šampon s Aloa Verom i provitaminom B5 za sve tipove kose


Prikaz pakovanja pripravka Silk and Skin - šampona za kosu s aloa verom i vitaminom B 5 za sve tipove kose

Blagi šampon s Aloe Verom i provitaminom B5 za sve tipove kose. Njeguje vlasište i olakšava češljanje kose. Štiti od negativnih utjecaja sušenja,  te vašoj kosi daje volumen i sjajan i zdrav izgled!

Svi sastojci su pažljivo odabrani i imaju blagotvorno djelovanje na kosu i vlasište. Ne sadrži sol, stoga ne nadražuje oči pa je pogodan i za njegu dječje koseTemeljito čisti i njeguje vlasište, jača korjen kose i štiti od isušivanja. 

Glavni sastojci šampona su:

Aloe Vera:
• Pomaže ponovno uspostavljanje i održavanje prirodne vlage kose
• Njeguje osjetljivo vlasište i smanjuje pojavu neugodnih upalnih promjena.
• Održava kosu sjajnom, dajući joj volumen i zdrav izgled

Provitamin B5:
• Poboljšava elastičnost kose koja postaje manje sklona pucanju 
• Daje kosi dodatan sjaj i osigurava dugotrajnu vlažnost
• Regenerira već postojeća oštećenja kose uzrokovana štetnim vremenskim čimbenicima kao i onim oštećenjima prouzročenim upotrebom neodgovarajućih sredstava za pranje kose. 
• Posebno se preporučuje za njegu oštećenja nastalim dugotrajnom primjenom agresivnih tvari poput izbjeljivača kose prilikom bojanja ili sredstava za ondulaciju kose.

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://vitamini-calivita.mycali.biz

Communiguard - zaštita od elektrozračenja

Prikaz slike Communiguard - biofizičkog proizvoda za zaštitu od zračenja


Korištenje električne energije postalo je nazamjenjiv dio svakodnevnog života, a nevidljiva zračenja predstavljaju posebnu opasnost jer ih naša osjetila ne mogu registrirati, pa smo skloni podcijeniti njene učinke. CommuniGuard harmonizira ta štetna zračenja.


Gdje god ima struje mogu se pronaći i magnetsko i električno polje. Posebnu pažnju treba obratiti na mobitele (jer ih stalno držimo blizu tijela), bežične telefone (jer rade pomoću pulsirajućih valova, danonoćno, bez obzira da li se koriste ili ne) i sve uređaje koji su u našoj neposrednoj blizini gotovo cijeli dan (npr. laptopi).

Stalna izloženost elektrosmogu i utjecaju snažnih elektro-magnetnih polja utječe na sve žive organizme. Ova polja, kao i elektrosmog koji stvaraju električni uređaji, mogu oštetiti naš imunitet, što može rezultirati pojavom različitih simptoma.
Neki od tih simptoma su nemir, glavobolja, kroničan umor, žarenje ušiju i lica. Njihov konstantan utjecaj može poremetiti tjelesne cikluse, cirkadijalni ritam spavanja-budnosti itd. Daljne studije pokazuju da elektrosmog vjerojatno može oštetiti nasljedni materijal u našim stanicama.

Nedavno objavljeno istraživanje provedeno za potrebe Europskog parlamenta STOA-e (Scientific Technology Options Assessment) pokazalo je da zaštitni propisi koji se trenutno koriste nisu dovoljni za zaštitu od pulsirajuće struje.
Communiguard je vrsta folije, proizvod informacijske tehnologije, čijom se jednostavnom uporabom može pojačati obrambeni sustav tijela. Folija djeluje na principu biofizike.

Informacije koje želimo da naša stanica čuje, zapisuju se na Communiguard, slično notnom zapisu. Naše stanice sposobne su čuti ove informacije. Dakle, Communiguard nije zaštitni oklop oko izvora zračenja, već organizam onoga koji ga koristi čini otpornim na štetne učinke tako što harmonizira štetna zračenja.

Nakon što se ukloni zaštitna folija Communiguard se zalijepi na stražnji dio uređaja (npr. telefona) ili na bateriju. Communiguard daje kontinuirani učinak, ne treba ga puniti, a treba ga promijeniti samo ako se ošteti folija.
Na isti se način može staviti na druge električne aparate ili u auto, a kod mikrovalnih pećnica ga treba zalijepiti na vanjsku površinu, jer je folija od aluminija.

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://vitamini-calivita.mycali.biz

Culevit - anti-tumorski obrambeni sustav

Prikaz boce Culevit pripravka za obranu od tumora


Mješavina aktivnih tvari koje sudjeluju u takozvanom pasivnom anti-tumorskom obrambenom sustavu (Pasive Anti Tumor Defense System). Posebno se preporučuje osobama oslabljenog imuniteta te osobama sklonim infekcijama.


Biokemičar Gyula Kulcsár je tijekom dugogodišnjeg istraživačkog rada došao do zaključka da u ljudskom organizmu postoji jedan specifičan obrambeni sustav pod nazivom Pasive Anti Tumor Defense System (pasivni anti-tumorski obrambeni sustav) koji uništava abnormalne stanice.

Taj se sustav temelji na postojanju razlika u metabolizmu zdravih i patoloških stanica. Glavnu ulogu u ovoj specifičnoj zaštiti imaju nutrijenti prisutni u cirkulaciji (neke aminokiseline, određeni vitamini, nusprodukti metabolizma itd).
Sintetizirajući dotadašnja istraživanja i znanstvene činjenice, dr. Kulcsár je zaključio da antitumorski obrambeni mehanizam tijela djeluje nezavisno o imunološkom sustavu. Zdrave stanice apsorbiraju one količine nutrijenata nužne za njihov metabolizam, dok tumorske stanice teže ka akumuliranju hranjivih tvari, na štetu zdravih stanica.

Tako se i tvari, za koje je utvrđeno da sudjeluju u antitumorskoj zaštiti, akumuliraju u abnormalnoj stanici čime se pokreće mehanizam programirane stanične smrti (apoptoza). Jačina i razmjer apoptoze može se povećati povećanjem količine aktivnih tvari te duljinom izlaganja abnormalnih stanica djelovanju ovih tvari.

Zaključak je istraživača da je antitumorska zaštita veća što je veća koncentracija tvari koje čine antitumorski obrambeni mehanizam tijela, tj. jače je samouništenje tumorskih stanica. Mješavina nutrijenata zastupljena u Culevitu nema toksičnih učinaka na zdrave stanice.

Tablete Culevita su dodatak prehrani i kao takve ne mogu biti zamjena za lijekove i druge terapijske metode!
Prikaz sastava jedne tablete anti-tumorskog pripravka Culevit - CaliVita

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz


Bee Power - dar prirode za održavanje zdravlja, ljepote i mladosti



Moram naglasiti da ću određene karakteristike matične mliječi istaknuti zlatnim slovima jer smatram da je svaka kap njena vrijedna zlata kao što i priliči kraljici imuniteta!

Ovaj koncentrat hranjivih tvari proizvod je pčela matica. Poznati je  imunostimulans za sve uzraste, jača živčani sustav, obnavlja životnu  energiju i daje vitalnost. Posebno dobro djeluje kod djece i starijih,  te kod radom iscrpljenih ljudi. Pomaže i zdravlje koštanog sustava,  naročito poslije ozljeda i prijeloma.

Prikaz meda i opisa matične mliječi pripravka Bee Power


Pčela matica rađa se kao obična pčela radilica, ali kraljicom postaje zahvaljujući hrani koju jede samo ona - matičnoj mliječi. Matičnu mliječ proizvode pčele radilice, izdvajajući iz svojih žlijezda slinovnica punovrijedne sastojke namijenjene prehrani matice. 

Matice, zahvaljujući matičnoj mliječi, žive čak pedeset puta duže od običnih pčela radilica i sposobne su svakodnevno proizvesti jaja u količini koja premašuje njihovu tjelesnu težinu. 

Matična mliječ se od davnina cijeni kao jedan od najboljih životnih eliksira, jer:
  • održava zdravlje i ljepotu, 
  • normalizira tjelesne funkcije, 
  • štiti od infekcija te 
  • povećava izdržljivost i energiju te
  • opskrbljuje organizam mineralima, vitaminima i aminokiselinama, a poznata je i kao 
  • antibakterijsko i antivirusno sredstvo. 

Pritom su naročito važni sastojci amino i gama globulin koji pomažu organizmu pobijediti infekcije. Ova super-hrana sadrži i dragocjene sterolne komponente, acetilkolin i spojeve s fosforom, tvari važne za funkciju živčanog sustava.
Stoga je konzumiranje matične mliječi važno za sve one koji pate od kroničnog umora i živčane napetosti. 

Matična mliječ sadrži i važne masne kiseline, od kojih su neke ključne u procesima rasta, regulacijskim procesima metabolizma te imunološkom sustavu. Značajan je sadržaj RNK i DNK te želatine koja je prekursor za stvaranje kolagena i vezivnog tkiva, što matičnu mliječ čini izvrsnom nadopunom za zdravlje zglobova i hrskavice.


Neke od važnih karakteristika matične mliječi su:

  • poželjna je kao hrana za održavanje ljepote (kolagen uz vitamin C),
  • preporučuje se svim dobnim skupinama,
  • kod djece potiče razvoj i rast,
  • pomaže kod anemije,
  • potiče funkciju pamćenja i sposobnost učenja,
  • kod odraslih i starijih osoba pomlađuje stanice,
  • obnavlja reproduktivne funkcije,
  • pomaže kod steriliteta,
  • upale mjehura i
  • astme,
  •  jača imunitet i živce te pomaže u
  • prevladavanju stresa,
  • tonizira i pomlađuje kožu,
  • doprinosi zdravlju zglobnog i koštanog sustva itd.

  Jednom rječju, matična mliječ je pravi dar prirode za održavanje zdravlja, ljepote i mladosti.


Prikaz matice pčela - izvora matične mliječi

Prikaz sastava jedne kapsule Bee Power pripravka od matične mliječi - kraljice imuniteta

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz




C Plus I C 300 Plus I C 500 antioksidansi



Prikaz kutije preparata C Plus - c vitamin s dodacima šipka i bioflavonoida


Vitamin C jača imunološki sustav i djeluje antioksidativno

CaliVita proizvodi sadrže vitamin C iz prirodnog izvora postupnog otpuštanja u organizmu. Proizvodi C Plus i C 300 dodatno su obogaćeni bioflavonoidima za bolju zaštitu desni, vena i kapilara, a za djecu nudimo Lion Kids C, ukusne žvakače tablete prilagođene dječjoj populaciji ili starijima koji i dalje više vole cuclati bombončiće.

Vitamin C (askorbinska kiselina) spada u grupu vitamina topivih u vodi. U svijetu poznati znanstvenik i dvostruki nobelovac, biokemičar Linus Pauling, osobno je promovirao svakodnevno dodatno uzimanje vitamina C kao važan dio prevencije bolesti

Vrlo mali broj ljudi dobiva dovoljnu količinu vitamina C isključivo putem svakodnevne prehrane. Minimalne dnevne potrebe (75 mg) dostatne su samo da bi se spriječio skorbut, ali potrebe našeg organizma za C vitaminom znatno su veće i nisu uvijek jednake. 
Primjerice, u slučaju povišene tjelesne temperature raste i potreba za C vitaminom. Vitamin C je, unazad desetak godina, na dobrom glasu kao jedan od najvažnijih i najčešće korištenih antioksidansa


Prikaz kutije preparata C 300 Plus - c vitamina pojačanog bioflavonoidima i prahom šipka


Neutralizirajući slobodne radikale koji se stvaraju u tkivima, direktno doprinosi očuvanju cjeline stanične strukture, posebno genetskog materijala. 

Najvažnija uloga vitamina C je u održanju optimalne funkcije stanica imunosustava, pa dodatnim unosom vitamina C jačamo vlastiti imunitet. 
Neophodan je i u sintezi hormona nadbubrežne žlijezde, pomaže aktivnost timusa, resorpciju željeza, te utječe na snižavanje razine kolesterola u krvi. Vitamin C sudjeluje i u sintezi kolagena, koštanog i hrskavičnog tkiva. 
U današnjem svijetu, kada toksini čine neizostavan dio našeg okruženja, ističe se sposobnost vitamina C u zaštiti od kancerogenih tvari i kemijskih toksina

Prikaz kutije preparata C 500 - c vitamina pojačanog bioflavonoidima i prahom šipka


Važnu ulogu ima i u terapiji alergija, pri čemu smanjuje sintezu histamina i umanjuje intenzitet alergijskih reakcija. 
Uz vitamin C, u prirodi se nalaze i bioflavonoidi koji štite vitamin C i pospješuju njegovo djelovanje. Osim toga, korisni su nam jer ublažavaju bol, posljedice udarca, smanjuju krvarenja i pozitivno djeluju na kapilare.
Iskazuju i antibakterijsko djelovanje, pomažu proizvodnju žuči, snižavaju razinu kolesterola u krvi te preveniraju stvaranje katarakte. 
Bioflavonoidi i vitamin C primjenjuju se zajedno u dopunskom liječenju herpesa, a kvercetin, kao jedan od bioflavonoida, učinkovito ublažava simptome astme i alergije.

Prikaz sastava preparata C Plus, C Plus 300 i C500 - C vitamina pojačanog bioflavonoidima i prahom šipka


Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://fitnes.mycali.biz